Откријте ја нашата нова Smart TV апликација и уживајте во стримање!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ


 
Како реагираат луѓето кога ќе се најдат на погрешно место во погрешно време, одеднаш изложени на опасност?
{{updateSlider(section.id)}}
 

Гледајте каде било

 

Откријте ја целосно редизајнираната апликација за Smart TV и други уреди! 
Знаете ли дека Pickbox NOW можете да го гледате и преку оператор со само неколку кликнувања на далечинскиот управувач?


Најчести прашања

Зошто Pickbox NOW?
Како да ја активирате услугата за стриминг Pickbox NOW? Каде сѐ можете да гледате? Колкава е цената на пакетите? Откријте ги одговорите на овие и на многу други прашања, дознајте зошто бинџувањето е послатко на Pickbox NOW и уживајте во одличната европска и светска продукција!Вчитување...