Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ


 
Новите филмски наслови се додаток на колекцијата од 18 мрачни филмови снимени според книгите на авторките кои веќе некое време се достапни и ги воодушевуваат гледачите на оваа.
{{updateSlider(section.id)}}

Регистрирајте се и пробајте бесплатно


Регистрирајте се и гледајте филм или првата епизода од некоја серија без никакви обврски!

Гледајте каде било

 

Откријте ја целосно редизајнираната апликација за Smart TV и други уреди! 
Знаете ли дека Pickbox NOW можете да го гледате и преку оператор со само неколку кликнувања на далечинскиот управувач?


Најчести прашања

Зошто Pickbox NOW?
Како да ја активирате услугата за стриминг Pickbox NOW? Каде сѐ можете да гледате? Колкава е цената на пакетите? Откријте ги одговорите на овие и на многу други прашања, дознајте зошто бинџувањето е послатко на Pickbox NOW и уживајте во одличната европска и светска продукција!Вчитување...