Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Во 3:10 за Јума

3:10 to Yuma

Ранчерот Ден Еванс е на пат кон Бизби за да го расчисти проблемот околу продажбата на својата земја, па е сведок на грабеж на поштенска кочија што ја извршува една банда предводена од одметникот Бен Вејд. Кратко време по грабежот, Вејд е уапсен, а Еванс ја прифаќа задачата да го однесе на возот за Јума кој тргнува попладнето, во 15 часот и 10 минути, во замена за 200 долари.

Режисери: James Mangold

Актери: Russell Crowe , Christian Bale , Ben Foster

Година: 2007

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Action/Adventure

Вчитување...