Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Агата Кристи: Зошто не го прашаа Еванс?

Agatha Christie: Why Didn’t They Ask Evans?

Боби Џонс од неодамна е пензиониран поручник на Кралската морнарица кој се враќа во родниот град Марчболт за да започне нов живот. Заработува за живот вршејќи чудни работи меѓу кои и таа во голф-глубот Марчболт. Таму работи како возач на добродушниот доктор Томас сѐ додека не стане сведок на ужасна глетка. Боби со помош на пријателката од детството Френки Дервинт решава да ја реши мистеријата на претсмртните зборови на еден туѓинец: „Зошто не го прашаа Еванс?“

Година: 2022

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: British series

Агата Кристи: Зошто не го прашаа Еванс?

Agatha Christie: Why Didn’t They Ask Evans?

Вчитување...