Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Помеѓу куче и волк

Between Dog and Wolf

Длабоко во кубанската џунгла, тројца ветерани од Анголската војна учествуваат во таен ритуал: повторно тренираат за да станат војници какви што некогаш биле; последни самураи на кубанската револуција, подготвени за пресметка со непријателот.

Година: 2020

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Drama

Помеѓу куче и волк

Between Dog and Wolf

Вчитување...