Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Големиот Ларс

Big Lars

Ларс е уморен од кариерата како мејнстрим стенд-ап комичар и сака да им покаже на луѓето други страни од неговиот талент со надеж дека ќе стекне почит. Ларс влегува во низа апсурдни, непријатни и духовити ситуации.

Година: 2020

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy

Вчитување...