Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Боби

Bobby

Во вторник, на 4 јуни 1968 г., сенаторот Роберт Ф. Кенеди пристигнува во хотелот „Амбасадор“. Во тек е кампања за претседателските избори и Кенеди е во силна трка со противкандидатите Јуџин Мекарти и Хуберт Хамфри. Ден потоа е извршен атентат врз уште еден Кенеди, со што повторно е променет текот на историјата.

Режисери: Emilio Estevez

Актери: Anthony Hopkins , Demi Moore , Sharon Stone

Година: 2006

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...