Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Патот до Сантјаго

Camino

Регицa е без работа, партнер и деца. Кога таткото и ќерката откриваат дека последната желба на мајката на Регица била повторно да се поврзат и заедно да го следат Камино де Сантијаго, двајцата тргнуваат на патување долго 260 километри. Нивниот компликуван однос е доведен во прашање на нови начини. Филмот е во режија на меѓународно признатата режисерка Биргит Стермосе.

Режисери: Birgitte Stærmose

Актери: Danica Curcic , Darren Pettie , Christian Rubeck

Година: 2022

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy

Патот до Сантјаго

Camino

Вчитување...