Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Обучен да убива

Cleanskin

Тајниот агент Јуан е на трагата на лондонска терористичка ќелија посветена на водење џихад против западното општество. Додека тимот за национална безбедност френетично бара траги за идентитетот на бомбашот, Јуан сфаќа дека неуспехот да го запре самоубиствениот бомбашки напад може да ѝ нанесе катастрофален удар на борбата за слобода.

Режисери: Hadi Hajaig

Актери: Sean Bean , Charlotte Rampling , Abhin Galeya

Година: 2012

Препорака за возраст: R

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...