Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Блиску до непријателот

Close to the Enemy

Калум Фергусон е британски разузнавач кој по завршување на војната мора да го придобие германскиот научник Дитер на страната на Британците за развивање на млазните авионски мотори. Калум користи необични методи за да го придобие Дитер, па тие двајцата наскоро се спријателуваат, но многумина околу Калум мислат дека Дитер го крие своето мрачно минато кое може да го уништи нивното пријателство.

Година: 2016

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: British series

Блиску до непријателот

Close to the Enemy

Вчитување...