Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Граница на округот

County Line

Шерифот на соседната област и најдобар пријател на поранешниот шериф Алден Роквел е убиен. Алден мора да ја преземе истрагата во свои раце без поддршка од полицијата. Кога ќе открие дека се вплеткал во заговор, сфаќа дека некои граници ќе мора да се преминат.

Режисери: Shea Sizemore

Актери: Tom Wopat , Jeff Fahey , Patricia Richardson

Година: 2017

Препорака за возраст: PG

Жанр: Action/Adventure

Вчитување...