Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Вкрстен оган

Crossfire

Светот на Џои се руши кога едно напаѓачи влегуваат во луксузниот хотел каде што летува со семејството и пријателите. Ужасот кој следува ќе ги загрози нивните животи и на виделина ќе излезат тајни.

Режисери: Tessa Hoffe

Актери: Keeley Hawes , Vikash Bhai , Noah Leggott

Година: 2022

Препорака за возраст: R

Жанр: British series

Вкрстен оган

Crossfire

Вчитување...