Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Уништувач

Destroyer

Детективката од Полицијата на Л.А., Ерин Бел, како млада полицајка била ставена на тајна задача со банда во пустината во Калифорнија со трагични резултати. Кога водачот на таа банда повторно се појавува многу години подоцна, таа мора да се справи со преостанатите членови и со сопствената историја со нив за конечно да се пресмета со демоните кои го уништиле нејзиното минато.

Режисери: Karyn Kusama

Актери: Nicole Kidman , Toby Kebbell , Tatiana Maslany

Година: 2018

Препорака за возраст: R

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...