Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Излез

Exit

Инспирирана од приказни за вистински луѓе, серијата следи четворица пријатели, богаташи од Осло, кои веќе не наоѓаат задоволство во ништо, па таа празнина секојдневно ја исполнуваат со хедонизам и поместување на границите на моралот. Лагите, проститутките, дрогата и насилството се дел од секојдневието за кои нивните семејства ништо не знаат. Дали ќе успеат да најдат излез на време или ќе го добијат тоа што го заслужуваат?

Година: 2019

Препорака за возраст: R

Жанр: Best of 2023

Излез

Exit

Вчитување...