Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Фенрис: Големиот волк

Fenris

Кога истражувачката на волци Ема Саломонсен дознава дека татко ѝ Мариус Стенхамар почнал да се однесува чудно, таа го зема својот син Лео со себе и патува во Остбигда каде што живее тој.

Режисери: Simen Alsvik

Актери: Ida Elise Broch , Magnus Krepper , Jan Gunnar Røise

Година: 2022

Препорака за возраст: PG

Жанр: Crime/Thriller

Фенрис: Големиот волк

Fenris

Вчитување...