Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Глечер

Glacier

Две лица се заглавени во карантин во хотел за време на смртоносна пандемија. Физички контакт значи смрт, потребна е целосна изолација. Меѓутоа, во човечката природа е да се бара заедништво. Што се случува кога треба да изберете помеѓу љубов и живот?

Режисери: Baker Karim

Актери: Lena Endre , Alexander Karim

Година: 2021

Препорака за возраст: PG

Жанр: Drama

Вчитување...