Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Добрата вештерка

Good Witch

Волшебничката Кејси Најтингејл и нејзината ќерка, тинејџерката Грејс, која од мајка си го наследила талентот за магија, живеат во малиот град Мидлтон. Кога во соседната куќа се вселуваат разведениот лекар Сем и неговиот син Ник, и двајцата имаат проблеми да се приспособат на новите околности, а Кејси и Грејс ќе мора да го употребат целиот свој шарм, како и малку магија, за да им ги покажат предностите на животот во мал град.

Режисери: Craig Pryce

Актери: Catherine Bell , Catherine Disher , James Denton

Година: 2015

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy

Вчитување...