Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Инспектор Грејс

Grace

Неконвенционалните постапки на детективот Рој Грејс доведени се во прашање во текот на испитувањето на судење за убиство. Се уште оптоварен со нерешиот случај на исчезнувањето на жена му Сенди пред шест години, Грејс работи на нерешени злосторства додека стариот пријател, детективот Глен Бренсон не го вовлекува во активна истрага.

Режисери: Russell Lewis

Актери: John Simm , Rakie Ayola , Richie Campbell

Година: 2021

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: British series

Инспектор Грејс

Grace

Вчитување...