Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Среќна долина

Happy Valley

Кетрин е полициска наредничка која сака да ги следи правилата. Таа води тим од полицајци во рурална долина во Јоркшир. Кога наместено киднапирање излегува од контрола и се претвора во брутална серија злосторства, Кетрин е вовлечена во нешто многу поголемо од нејзиниот чин. Не е ни свесна колку истрагата ќе ја доведе во близина на нејзиното семејство.

Година: 2014

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Best of 2023

Среќна долина

Happy Valley

Регистрирајте се и пробајте бесплатно


Регистрирајте се и гледајте филм или првата епизода од некоја серија без никакви обврски!

Вчитување...