Откријте ја нашата нова Smart TV апликација и уживајте во стримање!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Скриени средства

Hidden Assets

Во рутинска рација во Лимерик која ја предводи детективката Емер Бери, откриено е дека ситен дилер прима значајни средства од навидум непознат извор. Детективката Бери и нејзиниот тим мораат да откријат како се поврзани рацијата во Лимерик, трупот најден во Антверпен и терористичкиот напад во Белгија.

Режисери: Peter McKenna

Актери: Angeline Ball , Simone Kirby , Wouter Hendrickx

Година: 2021

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Скриени средства

Hidden Assets

 
Вчитување...