Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Имагинарни херои

Imaginary Heroes

Бен и Сенди Тревис се брачен пар чие дисфункционално семејство почнува да се распаѓа по самоубиството на нивниот најстар син Мет, успешен студент и спортист. Сенди станува уште поцинична и успева да се зближи со помладиот син Тим кога откриваат заедничка љубов кон марихуаната. Бен исто така се обидува да допре до другиот син, но Тим не може да се оттргне од впечатокот дека никогаш нема да ги исполни очекувањата на татка си.

Режисери: Dan Harris

Актери: Sigourney Weaver , Jeff Daniels , Emile Hirsch

Година: 2004

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy

Вчитување...