Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Невозвратена љубов

Ladies in Lavender

Урсула и Џенет се остарени сестри во едно мало село во Корнвол, чијшто живот се менува кога ден по една голема бура, откриваат еден полумртов млад човек на брегот. Тие почнуваат да го негуваат и наскоро откриваат дека се работи за Полјакот Андреј, кој е особено талентиран виолинист што патувал кон Америка за подобар живот. Иако сестрите брзо се врзуваат за него, останатите жители се сомничави, особено кога се зближува со Русинката Олга.

Режисери: Charles Dance

Актери: Judi Dench , Maggie Smith , Daniel Bruhl

Година: 2004

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Drama

Вчитување...