Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Девојки во војна

Land Girls

За време на Втората светска војна, четири градски жени ги напуштаат своите домови за да ѝ помогнат на разурнатата Британија, работејќи на полињата додека мажите се во војска. Сериозната и разумна Ени, нејзината сестра тинејџерка Би, несмасната Џојс и несериозната Ненси ќе се најдат во сосема нова средина и ќе мора да се навикнат на работа на полињата и одрекувањата што го следат селскиот живот среде војна, да научат нови работи и да се развиваат како поединци, а војната целосно ќе го промени животот на секоја од нив.

Режисери: Roland Moore

Актери: Becci Gemmell , Susan Cookson , Mark Benton

Година: 2009

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: British series

Девојки во војна

Land Girls

Вчитување...