Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

 Законска мерка

Legal Action

Една жена го замолува бившиот сопруг, адвокат, да го брани нејзиниот брат криминалец, обвинет за убиство на обвинителот. Ќе му треба повеќе од правни вештини за да остане жив и да го добие случајот.

Режисери: Brent Christy

Актери: Eric Close , Nick Searcy , Tommy Flanagan

Година: 2018

Препорака за возраст: PG

Жанр: Action/Adventure

Вчитување...