Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Луд од љубов

Lovesick

Деш е скршен, депресивен и сè уште е вљубен во Лорен, која ненадејно се свршува. Сè изгледа безнадежно додека не ја запознае Нора - спонтана и незаборавна жена.

Режисери: Tyson Caron

Актери: Jay Baruchel , Adam Brooks , Sarah Constible

Година: 2016

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Drama

Вчитување...