Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Мафијашки бизнис

Mafia Inc

Гамаче, кројачи со поколенија, го облекуваат мафијашкото семејство Патерно веќе три генерации. Винсент “Винс“ Гамаче работи за кумот Френк со неговиот најстар син Џако. Винс, непромислен и избрзан, се обидува да напредува импресионирајќи го кумот. Без да знае Патерно, тој прави голема операција и е унапреден. Задушен од љубомора, Џако открива дека Винс направил монструозен чин за време на неговиот напад. Гамаче се одрекува од Винс и војната започнува.

Година: 2019

Препорака за возраст: R

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...