Откријте ја нашата нова Smart TV апликација и уживајте во стримање!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Лекарска грешка

Malpractice

Напнат трилер фален за сценариото и актуелната тема. Покрената е истрага против искусната докторка Лусинда Едвардс која губи пациентка која се предозирала.

Режисери: Philip Barantini

Актери: Niamh Algar , Helen Behan , Jordan Kouamé

Година: 2023

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: British series

Лекарска грешка

Malpractice

 
Вчитување...