Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Смислата на животот

Meaning of Life

Алва нема деца, a нејзината сестра Елен се чувствува изгубено како мајка на три деца. И покрај љубомората меѓу нив, тие се обидуваат да се поддржуваат една со друга низ животните искушенија и неволји.

Режисери: Eddie Åhgren

Актери: Helena af Sandeberg , Celie Sparre , Ulf Stenberg

Година: 2022

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Drama

Смислата на животот

Meaning of Life

Вчитување...