Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Повеќекратни сарказми

Multiple Sarcasms

Габриел Ричмонд е семеен човек со многу добро платена работа. Во последно време, сепак, упорно ги избегнува обврските - и дома и на работа. Додека размислува за себе, Габриел решава да напише театарска претстава за својот живот и животот на неговото семејство. Целта му е да биде што е можно поискрен, а процесот се покажува како терапевтски бидејќи тој по пат размислува за своите животни одлуки и размислува како би го живеел животот ако може да го повтори. Во моментот кога претставата на Габриел конечно почнува да добива конкретна форма, животот почнува да му се распаѓа.

Режисери: Brooks Branch

Актери: Timothy Hutton , Mira Sorvino , Dana Delany

Година: 2010

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy

Повеќекратни сарказми

Multiple Sarcasms

Вчитување...