Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Нико

Nico

Нико ужива во летото во Берлин со својата најдобра пријателка Роза додека расистички напад не ја исфрли од безгрижното секојдневие. Трауматизирана од злосторството, медицинската сестра од геријатриското одделение одлучува дека никогаш повеќе нема да биде жртва и започнува да тренира со светскиот шампион во карате.

Режисери: Eline Gehring

Актери: Sara Fazilat , Javeh Asefdjah , Sara Klimoska

Година: 2021

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Drama

Вчитување...