Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Во еден правец за Москва

One-way to Moscow

Во времето на падот на Берлинскиот ѕид, во Швајцарија беа шпионирани стотици илјади луѓе. Полицаецот Шулер оди на тајна задача за да открие можен политички преврат во Цирих.

Режисери: Micha Lewinsky

Актери: Miriam Stein , Philippe Graber , Mike Müller

Година: 2020

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy

Во еден правец за Москва

One-way to Moscow

Вчитување...