Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Отворена врата

Open Door

Омажена мајка Албанка и нејзината бремена сестра се обидуваат да најдат маж кој би глумел сопруг на сестрата пред да се сретнат со својот строг, традиционален татко.

Режисери: Florenc Papas

Актери: Luli Bitri , Jonida Vokshi , Gulielm Radoja

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Drama

Вчитување...