Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Под сомнеж

Prime Suspect

Џејн Тенисон е многу способна детективка, која сака да се докаже во светот во кој владеат мажите. Истрагата за бруталното убиство ќе ги тестира нејзините способности и карактерот, но како самиот случај да не е доволно проблематичен, таа како жена постојано мора да го наметнува својот авторитет.

Актери: Helen Mirren , John Benfield , Tom Bell

Година: 1991

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: 90s throwback

Вчитување...