Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Инспектор Ребус

Rebus

Детективот Ребус инспектор во полицијата на Единбург. Разведен е, има проблеми со алкохолот и ретко ја гледа неговата ќерка. Иако искуството го направило јак, има одлична смисла за хумор. Секое злосторство што го истражува е патување, не само низ мрачните делови на Единбург, туку и низ минатото на Ребус и демоните што го прогонуваат.

Година: 2000

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: British series

Регистрирајте се и пробајте бесплатно


Регистрирајте се и гледајте филм или првата епизода од некоја серија без никакви обврски!

Вчитување...