Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Враќање на шампионот

Resurrecting the Champ

Ерик е неуспешен спортски новинар чиј брак се распаѓа. Враќајќи се од една новинарска задача, тој спасува еден бездомник од локалните насилници. Набргу открива дека му помогнал на еден поранешен боксерски првак за кого мислел дека е одамна починат. Во новото познанство, Ерик препознава шанса за оживување на сопствената кариера преку приказната за необичниот живот на првакот, сѐ додека таа не излегува во јавност и не се појавува сомнеж за вистинитоста на напишаното.

Режисери: Rod Lurie

Актери: Samuel L. Jackson , Josh Hartnett , Kathryn Morris

Година: 2007

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Drama

Вчитување...