Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Во бегство

Runner

Откако нејзиното момче ќе доживее психотична епизода и ќе исчезне, Марија е на мисија да го најде и да му помогне. Следејќи ја секоја трага за тоа каде се наоѓа, таа тргнува во брза одисеја низ градот. Секогаш е чекор назад, но се бори и покрај шансите, и за едното и за другото, за својата љубов и за својата слобода.

Година: 2021

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Во бегство

Runner

Вчитување...