Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Панично бегство

Running Scared

Џои Газел е ниско рангиран член на мафијата, кој се надева дека ќе добие унапредување ако прави сѐ што се бара од него. Една вечер продава дрога и тоа тргнува наопаку кога се појавува полицијата и започнува престрелка. Еден полицаец е убиен, а Џои добива задача да се ослободи од пиштолот. Пред да успее да се ослободи од него, некој го краде и со него извршува уште едно убиство.

Режисери: Wayne Kramer

Актери: Paul Walker , Cameron Bright , Chazz Palminteri

Година: 2006

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Action/Adventure

Вчитување...