Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Секси ѕверка

Sexy Beast

Поранешниот гангстер Гери во текот на својата кариера како криминалец собрал доволно пари за скромна пензија. Среќен што може конечно зад себе да го остави ризичниот живот, тој се преселил во Шпанија заедно со својата сопруга Диди, каде што живее удобен живот со семејството и пријателите. Идиличниот живот му го прекинува поранешниот соработник Дон кој го тера да прифати нова работа со ограбување банки.

Режисери: Jonathan Glazer

Актери: Ray Winstone , Ben Kingsley  , Ian McShane

Година: 2000

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...