Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Шетланд

Shetland

Инспекторот Перез и неговата партнерка Мекинтош истражуваат едно убиство на Шетландските Острови кога Мима Вилсон е најдена мртва. Нејзината смрт можеби е крвав крај на една семејна кавга, а можеби е убиена поради еден череп најден на археолошки локалитет. Покрај тоа, сѐ повеќе туристи доаѓаат поради годишниот фестивал, а Перез и Мекинтош ќе мора да го откријат убиецот за да ја вратат сигурноста на островите.

Година: 2013

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: British series

Вчитување...