Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Убиствени песни во малиот град

Small Town Murder Songs

Волтер има насилна особина која тешко ја контролира. Кога на должност брутално претепува човек, неговата девојка Рита го напушта, а многу пријатели и членови на семејството му вртат грб. Волтер се препушта на верата за да ги контролира своите демони и почнува да излегува со Сем, длабоко религиозна жена, а Рита влегува во врска со лошиот Стив. Кога се појавува телото на жена која била пронајдена силувана и убиена во близина на блиското езеро, Валтер добива задача да го истражи ова злосторство. Открива дека телото го пронашол Стив, а Рита го пријавила случајот во полиција.

Година: 2010

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...