Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Песни за лисицата

Songs for a Fox

Даиниус, млад рок-пејач, се изолира во осамена селска куќа опкружена со мочуришта. Со надеж дека ќе ја запознае својата сакана во земјата на соништата, на музичарот радосно му помага едно локално момче.

Година: 2021

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Drama

Песни за лисицата

Songs for a Fox

Вчитување...