Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Шугар!

Sugar!

Средовечната домаќинка и учителка по пијано решава конечно да ги следи своите соништа за тоа да стане рокенрол пејачка на срам на нејзиниот сопруг политичар и ќерката тинејџерка.

Режисери: Shari Berman

Актери: Alice Ripley , Robert Clohessy , Kathryn Danielle

Година: 2016

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Drama

Вчитување...