Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Земја на летото

Summerland

За време на Втората светска војна, Алис му го отвора срцето на еден евакуиран маж и открива дека раните можат да се залечат и дека можеби - магијата навистина постои.

Режисери: Jessica Swale

Актери: Gemma Arterton , Gugu Mbatha-Raw , Penelope Wilton

Година: 2020

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Drama

Вчитување...