Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Боксерот и танчарката

The Boxer and the Butterfly

Кога амбициозна танчерка ќе биде оставена од партнерот неколку дена пред нејзиниот голем настап, таа мора да научи еден боксер да танцува за да освои парична награда и да го отвори своето студио за танцување од соништата.

Режисери: Lindsay Hartley

Актери: Katrina Norman , Brock Yurich , Joseph Slaughter

Година: 2023

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy

Вчитување...