Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Мистериите на Хроникл: Погрешниот човек

The Chronicle Mysteries: The Wrong Man

Пронајдено е телото на жена исчезната пред три години. Нејзиниот сопруг, ослободен поради недостиг на докази, сега повторно осомничен, бара помош од Алекс.

Режисери: Terry Ingram

Актери: Alison Sweeney , Benjamin Ayres , Dave Collette

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...