Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Мистериите на Хроникл: Смрт во лозјето

The Chronicle Mysteries: Vines That Bind

Алекс и колегите ја истражуваат сомнителната смрт на сопственик на лозје. Новооткриен, непотпишан тестамент го остава имотот само на еден син. Дали се работи за убиство?

Режисери: David Weaver

Актери: Alison Sweeney , Benjamin Ayres , Dave Collette

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...