Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Закон на молкот

The Company You Keep

Поранешен член на “Ведер Андерграунд“ Џим Грант се крие под наводен идентитет уште откако членовите на групата учествувале во грабеж на банка кој завршил со смрт на чуварот. Кога млад репортер ќе ја дознае вистината, Грант мора да остане чекор понапред од ФБИ, кои сакаат да покренат обвиненија против него за убиството од пред 20 години.

Режисери: Robert Redford

Актери: Robert Redford , Shia LaBeouf , Brit Marling , Stanley Tucci

Година: 2012

Препорака за возраст: R

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...