Гледај истовремено на два уреда по најниска цена!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Фудбалерот, неговата жена и сообраќајната несреќа

The Footballer, His Wife and the Crash

Смртта на британската фудбалска ѕвезда Лојд Семјуел ја остава неговата сопруга да се прашува дали воопшто го познавала својот сопруг кога се појавуваат шокантни откритија за неговиот двоен живот. Ема Сeмjуел открива како гламурозниот фудбалски сон се претворил во ноќна мора. Овој документарец од два дела ја открива вистината зад шокантната приказна која се појави по неговата трагична смрт во 2018 година.

Режисери: Benedict Adams

Актери: Jlloyd Samuel , Emma Samuel

Година: 2022

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Documentary

Вчитување...