Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Досието Ипкрес

The Ipcress File

Додека беснее Студената војна, поранешниот шверцер, кој неволно станува шпион, Хари Палмер, се наоѓа во центарот на опасна тајна мисија во која мора да ги искористи своите врски за да го најде исчезнатиот британски нуклеарен научник.

Режисери: James Watkins

Актери: Joe Cole , Lucy Boynton , Tom Hollander

Година: 2022

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: British series

Досието Ипкрес

The Ipcress File

Регистрирајте се и пробајте бесплатно


Регистрирајте се и гледајте филм или првата епизода од некоја серија без никакви обврски!

Вчитување...