Регистрирајте се и гледајте одбрани серии без обврски!
ЗАЧУВАЈ ПОВЕЌЕ

Чувари на светилникот

The Lightkeepers

Дејството сместено во 1912 година во Кејп Код го следи чуварот на светилникот кој се откажал од каков било однос со жените. Плановите му ги замрсуваат две згодни дами кои преку лето се доселиле во блиската колиба.

Режисери: Daniel Adams

Актери: Richard Dreyfuss , Bruce Dern , Blythe Danner

Година: 2009

Препорака за возраст: PG

Жанр: Comedy

Вчитување...